pen

Wanneer u zich voor gesprekken bij de Psychologenpraktijk Best wilt aanmelden, kunt u dat het beste via deze website doen.

Actuele wachttijd juni 2024 (wachttijd gaat in zodra alle benodigde bescheiden door ons ontvangen zijn);

Volwassenen: ongeveer 16 tot 20 weken (wanneer het een online behandeling betreft, betreft de wachttijd 4 tot 6 weken). Meer informatie ziet u bij online behandeling op deze website. Zie ook de informatie met betrekking tot groepssessies, ook hier kan de wachttijd korter zijn. AD(H)D diagnostiek en behandeling; ongeveer 20 weken. Klik hier om uzelf aan te melden voor een gesprek.

Kinderen en jeugd: ongeveer 12 weken (wanneer het diagnostiek betreft; ongeveer 12 tot 16 weken). Klik hier om uw kind aan te melden voor een gesprek.

Bij Psychologenpraktijk Best geldt dat er over het algemeen geen extra wachttijd is voor de start van de behandeling, wanneer u eenmaal bent ingepland voor een intake. U kunt dus direct verder met behandeling nadat de intake heeft plaatsgevonden. De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). Mocht u specifieke wensen hebben ten aanzien van welke behandelaar of specifieke tijden dan kan de wachttijd wel langer worden.