lake

 

Psychologen Praktijk Best is een praktijk waar psychologen werken die hulp kunnen bieden bij problemen van psychische, psychosociale en psychosomatische aard. De aanpak is gericht op preventie, activering en herstel van evenwicht binnen de persoonlijke leef-, woon- en werksfeer van de cliënt. Psychologen Praktijk Best werkt in de eerste lijn gezondheidszorg. Dat houdt in dat de praktijk toegankelijk is voor iedereen en u kunt zichzelf altijd aanmelden. Wilt u in aanmerking komen voor vergoedingen door uw zorgverzekeraar dan heeft u een verwijzing van de huisarts nodig.

Therapietijden: van 8.00 – 20.00 uur.

Duur van een sessie: 45 minuten.

Telefonisch bereikbaar (0499-370080): maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur, van 13:30 tot 16:30 uur. Op woensdagavond en donderdagavond zijn we bereikbaar tot 19:30 uur.

Buiten openingstijden kunt u ons antwoordapparaat inspreken of hier contact met ons opnemen.

Tijdig annuleren van uw afspraak: Wanneer een afspraak minder dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd, worden de kosten van het consult in rekening gebracht. Deze kosten bedragen € 85,00 per uur. Ze kunnen niet gedeclareerd worden bij de verzekeraar en zijn dus voor eigen rekening. Afmelden kan via ons vragenformulier, via info@ppbest.nl of telefonisch (eventueel de voicemail inspreken).

Kamer van Koophandel nummer: 66811228

Klik hier voor ons adres en de route naar onze praktijk.

Klik hier voor het HKZ certificaat van het kwaliteitsmanagementsysteem van Psychologen Praktijk Best.