Zoals u ongetwijfeld al heeft vernomen, heeft het kabinet op advies van het RIVM landelijke maatregelen uitgevaardigd om de corona uitbraak tegen te gaan. Dit houdt onder andere in dat iedereen thuis dient te blijven en contact met anderen dient te beperken die milde ziekteklachten (hoesten, verkoudheid, keelpijn of koorts) heeft. Dit geldt tot 24 uur nadat de klachten voorbij zijn of tot de richtlijn van het RIVM wordt aangepast.

De psychologen van Psychologen Praktijk Best zullen conform het advies van RIVM handelen en bij de genoemde klachten thuis te blijven. We verwachten ook dat cliënten zich aan deze richtlijn houden en thuis blijven bij bovengenoemde klachten.

Wat betekent dit voor uw behandeling?

Als uw psycholoog niet op locatie kan werken vanwege milde klachten, wordt uw behandeling voortgezet via een telefonisch consult. Mocht u zelf niet naar onze locatie kunnen komen vanwege milde klachten, dan geldt dat we de behandeling ook telefonisch voortzetten.

Wat kunt u verder doen?

Houd u thuis goed aan de RIVM richtlijnen en was uw handen voordat u naar onze locatie komt. Heeft u milde verkoudheidsklachten, blijft u dan thuis. Geef dat aan middels een mailtje en de betreffende behandelaar zal u bellen en telefonisch de behandeling voortzetten.
Binnenkort hebben we de mogelijkheid om ook beeldbellen te realiseren. U wordt daarover op de hoogte gehouden. Wilt u daarvoor in aanmerking komen, geef dat aan in de mail. Met cliënten die een onderzoek hebben gepland en die milde klachten hebben, zal de afspraak verzet worden.

Heeft u vragen over de Corona aanpak van Psychologen Praktijk Best of goede suggesties? Stuur dan een e-mail aan info@ppbest.nl